Natuurlijke Lichaamsbehandelingen

Lichaamsbehandelingen

Bij ons bent u welkom voor Natuurlijke lichaamsbehandelingen.
Wij bieden een aantal behandelingen aan, hieronder leest u meer over de verschillende behandelingen
Bekijk onze behandelingen

Little House of Health

Natuurlijke lichaamsbehandelingen

Dit zijn behandelingen waarbij spierspanningen in het lichaam verholpen worden.  Deze spierspanningen kunnen ontstaan door psychische klachten maar ook door lichamelijke klachten die bv werk-of sport gerelateerd zijn.

Bij deze behandelingen word er gebruik gemaakt van een natuurlijke olie of balsem waarmee het lichaam ingewreven word. Ook kan er gebruik gemaakt worden van natuurlijke hulpmiddelen zoals cupping, hete stenen of kruidenstempels.

 

Natuurlijke lichaamsbehandelingen

SHIATSU

‘Shi’ betekent vinger en ‘atsu’ betekent druk, letterlijk vertaald betekent het dus vingerdruk. Deze behandelmethode helpt onregelmatigheden in het lichaam te corrigeren, de algehele gezondheid te behouden en tot het bijdragen van genezing van bepaalde ziekten. Shiatsu is een japanse behandelmethode.

ORTHOMANIPULATIE

Een zachte, effectieve correctiemethode bij beenlengteverschil. Deze methode wordt gebruikt wanneer er sprake is van een onjuiste houding. Dit word vaak veroorzaakt doordat er verschil in lengte is van het been. Met simpele technieken kan dit verschil geminimaliseerd worden.

CUPPING

Cupping of Vacussage is een behandelmethode waarbij een cup (kopje) op de huid geplaatst word, de cup kan van glas, bamboe of aardewerk zijn. De druk in de cups word verhoogd zodat de huid en spierlaag omhoog getrokken word. Het doel hiervan is opgehoopt bindweefsel op te lossen.

SPORTMASSAGE

Stevige behandeltechnieken die behalve voor sporters ook goed is voor iedereen met spiergerelateerde klachten. Deze behandelmethode is een aanpak van de spier(en) met als doel de spieren weer soepel te maken. De technieken halen de ‘verzuring’ uit de spier en stimuleert de doorbloeding.

 

Plan een afspraak in bij LHOH

Plan online uw bezoek aan Little House of Health.  Hier kunt u terecht voor alle behandelingen.
Nadat u een afspraak gepland heeft zal deze door een van onze collega’s bevestigd worden.